Serveis





                           VENDA                                                                      LLOGUER                                                                CONTRUCCIÓ


Complim amb tota la normativa legal en quan a estar col•legiats als Col•legi Agents de la Propietat Immobiliària (API), en aquest cas el API Nº2209 i també estem inscrits en el AICAT nº4642 (Registre Agents Immobiliaris de Catalunya, Generalitat de Catalunya).

    • Assessoria jurídica immobiliari.
    • Gestions immobiliàries: Taxació d’immobles i assessorament amb hipoteques. Gestions administratives: de cadastre, registre de la propietat, ajuntament, cèdules d’habitabilitat, certificacions energètiques,butlletins elèctrics, aigua, gas.
    • Construcció, rehabilitació i manteniment d’immobles. El nostre objectiu és proporcionar-l’hi la millor sol·lució immobiliària a la necessitat que es pugui plantejar

Ubicats des de 1995, al cor de la població de Roda de Ter, la nostra empresa ofereix un ampli ventall de serveis: Lloguer i venda de pisos, cases, locals, naus industrials i garatges.

Volem agrair a tots aquells que ens han dipositat la confiança i que ens empeny a seguir en el mateix camí.

Promocions J.Vestit,s.l. totalment al seu servei.


Construcció

Construint per tot Catalunya, hem realitzat obres d’infraestructura d’urbanització, industrials, habitatge, rehabilitació, escoles, hospitals, comercials, túnels de rentats, betzineres, tractaments d’aigües, centres civics, de manera que el coneixement de la zona i la prioritat de treballar amb els proveïdors i industrials del mateix entorn ens donen una gran versatilitat que ens fan capaços d’afrontar reptes.

La finalitat que volem obtenir amb l’activitat constructora és satisfer la demanda dels nostres serveis de construcció, i executar els pressupostos acceptats, volem oferir als nostres clients l’oportunitat de gaudir tal i com ho fem nosaltres de la construcció d’una nova obra.

En aquests 50 anys d’experiència en el sector de la construcció, hem realitzat obres de tot tipus (predominant l’obra pública), arribant a construir: l’Escola Pública Pompeu Fabra de Manlleu, l’Escola Pública de Sta. Eugènia de Berga, ampliació de l’Institut de Berga, ampliació de l’Escola dels Barrufets de Sant Boi de Llobregat, ampliació i projecte bàsic i d’execució de RAM (4 unitats a C.P. Camí del Mig, Mataró), construcció de 4 habitatges unifamiliars a la urbanització els CAIALS de CADAQUÉS, promoció de 3 habitatges unifamiliars a St. Julià de Vilatorta, promoció de 4 apartaments a l’Estartit amb nom d’Edifici Ausona d’entre moltes altres construccions públiques i privades.